Commentaren: 103
 • #103

  Suzanne (donderdag, 23 mei 2024 09:00)

  Wat een fijne, relaxte kraamweek was dit. Op maat naar behoefte binnen ons gezin. Daarnaast ben je ook heel menselijk. De adviezen waren heel bruikbaar en niet te veel op de klok/nummers.
  Dank je wel voor de fijne week.
  Suzanne, Cedric en natuurlijk een dikke knuffel van Evan en Abel

 • #102

  Rosanne (donderdag, 23 mei 2024 08:42)

  We hebben de kraamweek als een fijne week ervaren. We zijn goed begeleid en geholpen. We konden met al onze vragen terecht. Er werd goed gelet op de rust en deze ook gewaarborgd.
  Dank je wel Annelies voor deze week. Bedankt voor je goede adviezen, je raad en expertise.

 • #101

  Emilie (dinsdag, 23 april 2024 09:28)

  Lieve Annelies,
  Vandaag was alweer de laatste dag kraamzorg, wat is de week voorbij gevlogen en wat hebben we er een fijn gevoel aan over gehouden! Dat natuurlijk mede dankzij jouw goede en fijne hulp de afgelopen week! Ontzettend bedankt daarvoor.
  Veel liefs en nogmaals dank,
  Emilie, Maurice, Fleur&Charlotte

 • #100

  Daphne (dinsdag, 27 februari 2024 11:49)

  Allereerst heel erg bedankt voor wéér een hele fijne kraamweek. Eigenlijk jammer dat het hier bij blijft, haha, maar oh zo fijn dat je bent geweest.
  We hebben veel van je mogen leren en onze kinderen hebben een goede start gekregen.
  Je bent een fijn mens en zullen nog vaak aan je terug denken.
  Dank dank dank voor je hulp & gezelligheid.
  Liefs, Daphne, Gijs, Fien en Tess

 • #99

  Dickie (maandag, 09 oktober 2023 10:37)

  Wij hebben niet voor niets voor de 3e keer gekozen voor Meerbaby’s kraamzorg. We waren zo blij dat dit weer kon. Annelies voelt vanaf het eerste moment weer vertrouwd. Oom voor de andere kinderen hoort zij er gelijk bij. Geen moment van schaamte of ongemak, zowel voor de kraamvrouw als voor de partner. Er was veel overleg over welke uren Annelies komt en fijn flexibel.

 • #98

  Myrthe (maandag, 09 oktober 2023 08:46)

  Lieve Annelies, wat was je weer geweldig deze week! Ik ben je zo dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Je bent zó goed in wat je doet. Ik voel mij zo veilig bij jou en ik ga je echt heel erg missen. Je bent echt een babyfluisteraar. Je hebt echt een gave! Ik ben heel blij dat we weer echt goede kraamzorg hebben gekregen. Iets wat zó essentieel is voor pasgeborenen baby’s en mana’s! Ik gun echt iedereen een Annelies. Blijf precies doen wat je doet en wie je bent. We zijn jouw harde werken en ook het fantastisch lieve mens dat jij bent, voor eeuwig dankbaar. Veel liefs en knuffels, Myrthe, Isaac, Siem en Gijs

 • #97

  Stefanie (donderdag, 21 september 2023 08:48)

  We zijn superblij met de zorg die we gekregen hebben. Dit was onze vierde keer kraamzorg, maar dit was wel de allerbeste, allerleukste en allerfijnste week. We hebben ook zoveel nieuwe dingen gehoord.
  Dank je wel lieve Annelies. We gaan je missen.
  Stefanie, Mauritz, Elly, Jacco, Margriet en natuurlijk Marjo

 • #96

  Sara&Bart (zondag, 17 september 2023 19:52)

  Als ik geweten had dat kraamzorg er zo uit had gezien vanaf de eerste dag, dan hadden we zéker alle dagen kraamzorg willen hebben.
  Dank je wel dat je ons zó goed geholpen hebt na het advies van de verloskundige om jou te vragen.
  Sara, Bart en Fenne

 • #95

  Nancy&Emiel, (dinsdag, 13 juni 2023 10:27)

  Ontzettend bedankt voor de onwijs fijne dagen!
  Dankzij jou kunnen we er zékerste weten tegenaan met onze lieve kleine Kai.
  Liefs Emiel&Nancy

 • #94

  Andra (maandag, 12 juni 2023 09:17)

  She was really great with all her information. I was happy she came. We haven’t the experience of “kraamzorg” in our hometown. It is really amazing

 • #93

  Jacky (woensdag, 08 maart 2023 15:20)

  Lieve Annelies,
  Dank je wel voor al je hulp en adviezen, voor je nuchterheid en luisterend oor. Het was zo prettig om jou aan het kraambed te hebben. We hebben enorm veel van je geleerd en alhowel er nog een hoop op ons af zal komen, zelfs met een tweede, zijn we er klaar voor!
  Duizendmaal dank!

  Karel, Jacky, Juliette en Philippine

 • #92

  Marloes (woensdag, 08 maart 2023 15:18)

  Annelies, heel erg bedankt voor al je goede zorgen, voor Nola, papa, mama & Benjamin. We hebben heel veel gehad aan je adviezen en het gaf zoveel rust dat je voor de aovnd kookte. Ook de extra’s als babymassage waren waardevol. We gaan mnet vertrouwen de komende weken tegemoet.
  Liefs Marloes, Erns, Benjamin en Nola

 • #91

  Suzanne (donderdag, 19 januari 2023 11:15)

  Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad dankzij jou!. Jouw zorgzame en nuchtere aanpak waren super fijn. Een compleet andere ervaring dan de vorige keer.
  Daar willen we je heel erg voor bedanken! Een kraamweek om nooit te vergeten.
  Heel veel liefs van Thijs, Suus, Cato & Teun

 • #90

  Sophie (dinsdag, 03 januari 2023 09:14)

  Lieve Annelies, heel veel dank voor al je goede zorgen na de geboorte van Otto. Door jouw hebben we er helemaal zonder zorgen van kunnen genieten! En dat je daarna nog langskwam en meedacht, waarderen we heel erg!
  Liefs van Jan-Hein en Sophie

 • #89

  Eva (dinsdag, 03 januari 2023 09:12)

  Het was heel fijn dat op de 1e kraamdag opgestart kon worden toen we om 19.00 uur thuis kwamen. Ook was het heel fijn het flexibele meedenkende handje (bv 2e dag langer blijven ivm uitstapje kinderen). Ook was het heel fijn dat we produkten konden uitproberen (kolf, swaddle, pads). Annelies heeft een liefdevolle en natuurlijke manier van omgang met kinderen (8 en 10 jaar).

 • #88

  Jooske (maandag, 21 november 2022 11:22)

  Annelies is zeer vriendelijk en deskundig. Ondanks dat het de 2e is, heb ik enorm veel geleerd. De ervaring op het gebied van een baby met schisis was goed merkbaar en héél fijn!
  Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de overdracht van kennis. Het was gezellig om je om ons heen te hebben.

 • #87

  Sophie (maandag, 21 november 2022 09:09)

  Annelies heeft ons echt een prachtige kraamweek bezorgd. Met al haar kennis en ervaring voel je direct dat je in goede handen bent bij haar. Ze kijkt, luistert goed en heeft feilloos in de gaten wat er gebeurt en hoe het echt met je gaat.

  Heel erg veel dank voor alles!! Deze kraamweeg was totaal anders dan bij onze eerste en we hebben ontzettend genoten van alle kennis en ervaring die je met ons deelde en hoe je ons op weg hielp.

 • #86

  Suzanne, Ross, Nena en Jace (maandag, 10 oktober 2022 11:50)

  Annelies is onwijs aardig en deskundig. Voor alles kan zij goed advies geven. Naast de deskundigheid heb ik ook een hele gezellige kraamweek gehad.
  Kom echt nog eens een keer langs als je in de buurt bent.

 • #85

  Eef (maandag, 10 oktober 2022 11:46)

  Geweldige zelffocus op het gezin. Creeert vertrouwen, rust, structuur en ook flexibel naar behoefte.
  Dank voor deze hele fijne tijd en ook focus op gezondheid en rust, ondanks eigenwijsheid en snel herstel.Goed gezien en dank dat je er was wanneer nodig.

 • #84

  Frits, Loes & Joep (maandag, 26 september 2022 08:34)

  Lieve Annelies,
  Heel erg bedankt voor je hulp, adviezen en doorzettingsvermogen in de afgelopen week. We zijn je hier heel erg dankbaar voor.
  Liefs, Frits, Loes & Joep

 • #83

  Sonja (donderdag, 15 september 2022 15:14)

  Eerst vonden we het jammer dat de vorige kraamverzorgster niet meer zou komen, maar nu zijn we zo blij dat jij het overgenomen hebt. Dank je we voor alle tips en trucs. We zullen je nooit vergeten.
  Liefs Sonja en Barend

 • #82

  Justine (donderdag, 30 juni 2022 13:58)

  Jammer genoeg is de kraamweek bij ons voorbij.
  Wat hebben we veel van je geleerd. We hebben gelachen, gehuild, genoten van je kookkunsten, maar ook hebben we persoonlijke gesprekken gevoerd. Iets wat ik nooi zo snel zou doen, alleen als iets heel vertrouwd voelt.

  Ons gezin kan geen betere start wensen.
  Dank je wel,

  Justine, Kevin, Madelief en Filip

 • #81

  Ilana&Norbey (vrijdag, 10 juni 2022 14:39)

  Wij zijn heel blij met de rustige zorg die de kraamzorg leverde. Ook worden onze eigen wensen en inzichten gehoord. De zorg werd op maat geleverd en daardoor passend bij wat wij nodig hadden.
  We hopen je in de toekomst nogmaals bij ons te zien, mocht er nog een kindje komen. Dank je wel voor de kraamweek!

 • #80

  My Lan (vrijdag, 13 mei 2022 11:14)

  Hi Annelies,
  Superbedankt voor al je hulp! We konden het niet zonder je.
  Liefs Cayden, Adam & My Lan

 • #79

  Mascha (vrijdag, 13 mei 2022 11:13)

  Wat was het weer fijn om je tijdens de eerste dagen van ons derde kindje bij ons te hebben. We zijn je super dankbaar voor alle adviezen, je positiviteit, je liefde voor Bente en de fijne kletspraatjes aan het bed.
  Duizend maal dank!!
  Veel liefs Thijs, Olaf, Mare, Bente en Mascha

 • #78

  Jorrit, Denise en Ties (donderdag, 07 april 2022 10:20)

  Het was superfijn Annelies! We zijn goed op weg geholpen en hadden ons geen betere/fijnere/livere/leuke kraamverzorgster kunnen wensen.
  Kus van Jorrit, Denise & Ties

 • #77

  Esra (donderdag, 07 april 2022 09:57)

  Het was een prettige kraamweek. Zowel in hulp, informatie als fijne omgang.

 • #76

  Lisette (maandag, 14 februari 2022 12:59)

  We hebben enorm genoten van jouw aanwezigheid en deskundigheid. Fijn dat we deze eerste intieme dagen met ons gezin van 4 met jou erbij hebben mogen ervaren. Je hebt ons, ondanks dat Jip ons 2e kindje is,h eel veel geleerd en ondersteund.
  Ons advies: Blijf dit werk zo lang mogelijk doen, want wij gunnen nog heeeeel veel gezinnen de ervaring van een kramweek met jou, zoals wij hebben gehad!
  Jouw zorg op maat is precies wat wij nodig hadden. Jij kijkt (en luistert) ECHT!! Dankzij jou hebben wij snel weer ons ritme gevonden. Hier zijn we je ENORM dankbaar voor.
  Jou zorg en aandacht voor Sem maakte het helemaal compleet.
  Lisette, Martijn, Sem en Jip

 • #75

  Renate Simmelink (dinsdag, 16 november 2021 09:19)

  Lieve Annelies,
  Dank je wel voor al je goede zorgen de afgelopen week! Wij hebben de mazzel gehad 2x van jou hebben mogen genieten. We gaan je missen, en Teun nog het allermeest denk ik!
  Veel liefs, Guido, Renate, Max, Teun en Loes

 • #74

  Shanna (maandag, 06 september 2021 08:48)

  Lieve Annelies,
  We willen je ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek. We hebben enorm veel geleerd en kijken terug op een enirm liefdevolle periode, waarvan we blij zijn dat je hier een belangrijk onderdeel van bent geweest.
  Heel veel liefs en een dikke knuffel
  Brian, Shanna en Puck

 • #73

  Shanna (dinsdag, 17 augustus 2021 11:07)

  We hebben de kraamtijd super fijn ervaren. Je hebt ons veel kennis gegeven zodat we zelf voor onze dochter kunnen zorgen.
  Bijzonder te ervaren hoe “gewoon” het is dat je bij ons thuis was.

  Advies: ga zo door!! Als we het geluk hebben om een 2e kindje te krijgen, weten we je zéker te vinden!!

 • #72

  Ilse (maandag, 12 juli 2021 08:58)

  Lieve Annelies,
  Fijn dat je afgelopen week bij ons was!
  We kijken terug op een mooie kraamtijd, waarin we rustig konden wennen aan Revi en ons nieuwe gezin.
  Mede dankzij jouw hulp groeide het vertrouwen dat we het zelf prima gaan redden.
  Heel veel dank!
  Lieve groet,
  Willard, Ilse & Joppe

 • #71

  Jacqueline (donderdag, 10 juni 2021 09:12)

  Lieve Annelies,
  Wat was het weer een mega gezellige week!
  Als het aan ons ligt huren we je gewoon in als nanny ofzo�.
  Je zou zowat over een 3e baby na gaan denken�.
  Je bent gewoon een topper.
  Bedankt voor alles en kom nog maar eens een bakkie doen☺️.
  XxxxTobuas, Jacq., Jip en Bobbi

 • #70

  Lieke te Meerman (donderdag, 08 april 2021 12:54)

  Lieve Annelies,
  Wederom bedankt voor de ontzettend goede zorgen!
  Dankzij jou is ook deze tweede kraamweek weer ee roze wolk geworden.
  Super bedankt ook voor al je tips en hulp bij het spugen, de krampjes en het (niet) slapen ‘s nachts.
  We zullen je missen maar nooit meer vergeten!
  Liefs Fedderik, Lieke, Cécile en uiteraard Danique!

 • #69

  Judith (vrijdag, 05 maart 2021 13:44)

  Lieve Annelies,
  Onwijs bedankt voor de prachtige kraamweek die je ins hebt gegeven! Ik vond het heel speciaal dat je bij onze bevalling bent geweest. Je hebt ons veel vertrouwen gegeven en ons weer van alles geleerd. Ook voor Liz ben je een hele fijne kraamzorg geweest. Elke ochtend in haar bedje riep ze al om je. We zullen je zeker missen de komende periode, maar met heel veel plezier aan je terug denken!
  Heel veel liefs Hugo&Judith
  Dikke kus van Liz & Bo

 • #68

  Melissa (maandag, 01 maart 2021 15:48)

  Lieve Annelies,
  Bedankt voor de fijne eerste week met June!
  Met jouw humor, kennis en liefde hebben we geen betere start als gezin van 5 kunnen wensen,
  Hooelijk zien we elkaar nog eens!
  Veel liefs, Jos, Melissa, Liv, Duuk en June.

 • #67

  Leo en Margot (dinsdag, 01 december 2020 22:54)

  Je bent een grote schat, wat hebben we het fijn gehad met alle lieve woorden, je enorme geduld, de lekkere ontbijtjes, de heerlijke tonijnsalade. Niks was je teveel, maar boven alles je enorme liefde voor Fleur. Je bent een échte babyfluisteraar, de heerlijke massage, douchen met papa. Teveel om op te noemen. Zó jammer dat deze week alweer voorbij is, maar zéker weten bestellen we je volgende keer weer.
  Heel erg bedankt, lieve Annelies

 • #66

  Fenne (donderdag, 19 november 2020 10:20)

  Annelies, je bent een topper!!!!

 • #65

  Jaap en Mariska (maandag, 05 oktober 2020 11:38)

  Lieve Annelies,
  Bedankt voor je zorg + steun!
  Het was een warm bad.
  Liefs Jaap, Mariska en ons kleine aapje

 • #64

  Florien (maandag, 05 oktober 2020 09:58)


  We hadden geen betere kraamzorg kunnen wensen dan Annelies! Ze stond meteen voor ons klaar toen we uit het ziekenhuis kwamen. Ze heeft veel ervaring en kon ons hierdoor goed bruikbare tips en handigheidjes geven. Alles gaat in goed overleg en ze respecteert je keuzes. Ze gaat op een hele lieve en zorgzame manier met de baby om

 • #63

  Ilana Broekman (woensdag, 02 september 2020 14:52)

  Toen wij nog in het ziekenhuis verbleven, stond je al voor ons klaar. Het fijne gevoel was er al meteen. De rust, duidelijkheid en uitleg die je geeft zijn heel prettig.

  We zouden je zéker aanbevelen, je hebt liefde en passie voor je vak.

 • #62

  Kraamzorg aan ‘t Spaarne (zaterdag, 13 juni 2020 11:27)

  Lieve Annelies,
  Ontzettend bedankt voor de kans en begeleiding die je aan Sonja hebt gegeven. Ze heeft veel geleerd en zo komen we sneller aan goede kraamverzorgenden! We houden ons van harte aanbevolen, als je weer een plekje hebt voor een leerling.
  Liefs Annemarijke en Cécile

 • #61

  Daphne, Gijs en Fien (zaterdag, 13 juni 2020 11:25)

  Lieve Annelies,
  Wat hebben wij een fijne week met jullie gehad! Van te voren, als je nog geen kinderen hebt, kan je dit niet bedenken en oh wat waren we blij met alle info!

  Je bent “de baby whisperer” en wij zouden graag zien dat er een standbeeld voor je en van je wordt neergezet, omdat je dit verdiend�.

  Alvast bedankt voor alles. Wij zullen vaak aan je terug denken en Fien had geen betere start kunnen wensen!

  Heel veel liefs, Daphne, Gijs & Fien.

  Ps. Als ik volgende keer positief op het sticky plas, weet ik je te vonden!�

 • #60

  Myrthe (woensdag, 03 juni 2020 08:55)

  -Fantastische zorg, gericht op alles wat nodig was om een gevoel te hebben er klaar voor te zijn
  - Alleen liefdevolle zorg, veel betrokkenheid bij het gezin
  - Veel goede, nuttige informatie/voorlichting gekregen
  - Veel hulp naast de persoonlijke verzorging in huis
  - Écht een warm bad, gezelligheid en deskundigheid ervaren

 • #59

  Jolanda en Daan (maandag, 11 mei 2020 13:46)

  Lieve Annelies,
  Bedankt voor deze prachtige week. We hadden nooit kunnen bedenken dat alles zo goed kon gaan, wat een geluk. We zijn superblij dat jij ons deze week zo goed geholpen hebt. Wat hebben we veel van je geleerd, met als belangrijkste tip: DOE MAAR GEWOON, DAN DOE JE GEK GENOEG. Ook fijn dat we je na deze week nog lastig mogen vallen met vragen, ook dat geeft veel rust.
  Liefs, papa Daan en mama Joland

 • #58

  Vivian (zondag, 19 april 2020 09:33)

  Lieve Annelies,
  Heel veel dank voor je lieve en goede kraamzorg. We hebben een voorspoedige kraamweek gehad dankzij jouw ervaring en goede tips. In deze gekke tijden van corona was het heel fijn jou in huis te hebben met je nuchtere kijk op de situatie. Zo konden we toch wat familie zien vanuit de tuin. We zullen je appen hoe het verder gaat met ons. Maar de start is heel goed!
  Dank je wel
  Vivian en Olivier

 • #57

  Isabel (donderdag, 26 maart 2020 13:31)

  Lieve Annelies,
  Bedankt voor weer een hele fijne kraamweek. Minder “vraagbaak” en zorgen om mij dit keer, gelukkig. Ook heel fijn en bijzonder dat je bij de bevalling was. Best hard werken, zo’n nacht en dan meteen de kraamdag om 11.00 uur weer beginnen. Heel erg veel dank!
  Liefs, Isabel, Tim Valerie & Florentine

 • #56

  Marisa Postma (maandag, 03 februari 2020 13:36)

  We hebben de kraamzorg als heel erg prettig, deskundig ervaren en flexibel ervaren. We hebben ondanks dat het een derde kindje betreft weer heel veel nieuwe dingen geleerd. Vooral “het nestje” zal ons altijd bijblijven. Heel erg bedankt voor alles, ook namens de meisjes, die zullen je ook erg gaan missen Annelies!

 • #55

  Kitty Elmont (maandag, 03 februari 2020 13:08)

  Dit was ons derde kindje en bij allemaal hebben we het geluk gehad dat Annelies onze kraamverzorgster kon zijn! We kennen haar dus al heel goed en zij ons. Nog altijd hele prettige samenwerking, alle belangrijke gegevens worden nauwkeurig en duidelijk bijgehouden. Ze werkt overzichtelijk en met een fijne duidelijke structuur voor ons als ouders. Ook met onze andere 2 kids kan ze goed overweg en betrekt ze in het kraamproces waar mogelijk. Dus ben je op zoek naar een kraamvrouw die verstand heeft van zaken en het op een prettige manier aan je wil overbrengen, dan zou ik Annelies zeker aanraden!

 • #54

  J. Beeren (maandag, 09 december 2019 19:27)

  Wij kijken tevreden terug op de kraamperiode met hele fijne hulp & goede zorg voor onze baby. Goede & praktische tips gekregen! Wij kijken volvertrouwen uit naar de komende periode.